om mig

Mit navn er David og jeg har 3+ års erfaring indenfor fotografi og videografi.

Det der driver mig i min hverdag inden for foto- og videografi verdenen er, hvordan en simpel ide kan blive til virkelighed bare med et kamera. Hvordan en ide kombineret med lidt kreativitet, fantasi og leg kan blive til virkelighed. Den følelse og energi vil jeg have at alle vil kunne føle og have glæde af.

At være freelance foto- og videograf har givet mig så meget erfaringer, som jeg kan tage videre til mine andre projekter. Hvad jeg går meget op i, er altid at arbejde tæt sammen med mine kunder, for ikke kun at skabe de forventninger kunderne har, men også på at det markedsføringsmæssige aspekt bliver overhold og opnået (Om det er billeder eller videoer)

At have en genert indadvendt person, som aldrig har stået foran et kamera før, skrive til en om en ide, selvom personen ved at det kan være overvældende. Hvor så til shootet at kunne få personen til at føle sig tryg, normal og kunne udtrykke sig med følelser og give energi og enthusiasme. Og efterfølge gå fra stedet med et kæmpe smil på læben er et arbejde jeg aldrig vil sige nej tak til. Det gør ikke kun kunden glad, men det gør især mig glad. At gøre mine kunder glade gør mig glad.

Med venlig hilsen 
David Nguyen